skip to Main Content

9 Ritme passa a la final del concurs Vive tu sueño

Aquest cap de setmana passat es va celebrar a l’auditori Cap Vermell de Cala Rajada la segona edició del concurs Vive tu Sueño. 9Ritme hi va presentar quatre grups: tres d’exhibició (Seven Go, SEF Megacrew i Mix Dance) i un de competició (Mixdance Crew) que es va estrenar dins la categoria premium (adults). Al final d’una gala molt llarga plena de diferents modalitats de ball, diferents categories, grups d’exhibició i altres de competició, va arribar el gran moment de la selecció dels diferents grups per passar a la final autonòmica que donarà pas a la final nacional i finalment a la final europea de París 2017. El grup de competició Mixdance Crew dirigit per Miki Galmés, va passar a la final autonòmica que té previst celebrarse a finals de febrer al Trui Teatre, a més el grup SEF Megacrew sense estar dins els grups de competició va ser seleccionat per anar a la final autonòmica i per això està previst que facin una demostració el dia de la final.

Més de 500 ballarins de 26 acadèmies, vinguts de diferents municipis de Mallorca i un d’Eivissa, varen participar a la gala. Les edats dels participants oscil·laren principalment entre els 8 i els 18 anys, tot i que hi ha grups de nins més petits, fins a 3 anys, i gent gran.
Ja fa un any, uns quants grups de 9Ritme ja van participar a la primera edició de Vive tu Sueño, celebrada també a l’auditori Cap Vermell a Cala Ratjada. Dels tres grups que es presentaren llavors, dos es van classificar per anar a Madrid i allà van ser seleccionats per anar a la final europea que es celebra cada dos anys, en aquesta ocasió al setembre del 2017 a París.

Masterclass
Aprofitant que l’organització de Vive tu Sueño era a Mallorca aquest cap de setmana, a l’Estudi 9Ritme van tenir lloc unes mastersclass de flamenc i dansa urbana a càrrec dels jurats d’aquesta edició del concurs, en les quals hi van participar el director de 9Ritme, Miki Galmés, uns quants ballarins de l’estudi i professors d’altres acadèmies de tot Mallorca.

seven-go-1 moment-de-seleccio masterclass

Back To Top
Search