Skip to content

El PSOE de Manacor s’afegeix a les veus que reclamen que la militància pugui parlar aviat en un congrés federal

El PSOE va celebrar dijous una assemblea comarcal a Manacor emmarcada en les trobades locals que s’estan duent a terme arreu de tota l’illa per escoltar la veu de la militància en relació a la situació interna del partit socialista, a nivell estatal, i per revisar la tasca que s’està duent a terme des de les distintes institucions, en l’àmbit autonòmic. L’assemblea aprovà una resolució, que ja ha estat presentada per altres òrgans del partit, i que insta la Comissió Gestora del PSOE a convocar el 39è Congrés Federal aviat, i en qualsevol cas abans del mes de març, i a celebrar primàries per elegir el nou secretari general. L’acord es va aprovar per unanimitat de tots els militants presents a l’assemblea.

Assistiren a la reunió de Manacor el diputat del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons, el senador per les Illes Balears, Francesc Antich, i la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Sílvia Cano.
Cano ha defensat a les assemblees que s’estan convocant arreu de l’illa la celebració del Congrés, que “ha d’anar acompanyat de l’elecció del nou secretari general pel vot directe de la militància, perquè és aquesta qui ha de decidir el projecte polític que ha de tenir el partit socialista”. En aquest sentit, Cano ha lamentat que la Gestora s’estigui “extralimitant en les seves funcions” i ha dit que “el que ha de fer és convocar aquest congrés el més aviat possible”.
Durant la trobada de Manacor, també es va posar l’accent en les “polítiques de canvi” que els socialistes desenvolupen a les distintes institucions i que consideren que han beneficiat el municipi. Es referiren concretament a l’ampliació de l’Hospital de Manacor i a la construcció de l’escola de Son Macià.

Back To Top
Search