Skip to content

Bona música, bona gent i bon menjar, a la nit de tapes de S’Altra Senalla

Fins a 27 propostes diferents, entre dolç i salat, es varen poder degustar dissabte passat a la vetllada de tapes organitzada per s’Altra Senalla. Més d’un centenar de persones acudiren a la cita gastronòmica i musical que omplí el carrer d’en Bosch i la Torre del Palau, escenari del concert que oferí el grup Tiu.

Els plats presentats dissabte eren els que ja es pogueren tastar el passat mes de maig durant la celebració del Dia Mundial del Comerç Just. L’èxit de la proposta va animar els organitzadors a repetir la nit de tapes i a recollir els 27 plats, més altres dos, en el llibre de receptes que ha editat la botiga de comerç just de Manacor, i que va ser presentat durant la festa.
La trobada va servir per mostrar les possibilitats culinàries dels productes de comerç just. S’Altra Senalla aposta pel consum de productes locals i de productes de comerç just que arriben a Europa procedents dels països del sud, una combinació que ha de permetre avançar cap a un model comercial més igualitari.
Des de l’entitat expliquen que els aliments de comerç just són productes de qualitat, han estat produïts respectant el medi ambient (alguns disposen de segell ecològic), garantint unes condicions laborals i un preus justs als agricultors que els cultiven i produïts per organitzacions que es regeixen per criteris democràtics i d’igualtat entre homes i dones.
La de dissabte va ser una nit de bona música, bona gent i bon menjar, amb tapes per a gaudir i per a contribuir a canviar, des del dia a dia i des de l’àmbit local, les injustes dinàmiques globals.

saltra-senalla-tiu

Back To Top
Search