skip to Main Content

Adjudicades les obres de millora de l’Hipòdrom

Sembla que el mal crònic de l’Hipòdrom de Manacor és en vies de solució. La promesa eterna d’una inversió pública per millorar les instal·lacions de la pista manacorina es farà realitat aquest any 2022 de la mà de l’Institut Hípic de Mallorca. L’entitat vinculada al Consell de Mallorca invertirà un total 258.853,55 euros per millorar les instal·lacions de la cantina, la pèrgola i els banys. Està previst que les obres comencin durant aquest mes de gener i s’allarguin fins passat Pasqua, amb una durada aproximada de quatre mesos.

Amb les obres es preveu ampliar la cuina de la cantina i fer també una instal·lació amb vidre per a una zona de taules. La pèrgola donarà ombra als espectadors gràcies a una coberta vegetal. Es construiran dos banys nous, un dels quals serà adaptat, i s’habilitarà un nou punt de venda d’entrades a la pista.

Aquestes millores són fruit també de la feina feta per l’Ajuntament a l’hora d’aconseguir l’autorització dels propietaris perquè l’Institut Hípic pogués dur endavant les obres.

Back To Top
Search