skip to Main Content

Aeroport Rafa Nadal, referèndum ja!

*Foto: Wusel007

Montserrat Alcaraz Vich

Sembla que hi ha tanta eufòria i consens en lloar i alabar la figura de Rafa Nadal que tenc els meus dubtes que determinats mitjans de comunicació vulguin propiciar un debat entorn tan insigne figura a qui tanta propaganda fan com si fos el messies de Mallorca. Al seu costat el Sant Crist de Manacor ha quedat en no res i això que ell no du implants capil·lars.
De bon començament vull declarar-me una persona que valor l’esforç personal, sigui en l’àmbit que sigui, però no deix de mirar amb un cert escepticisme el negoci de l’esport. Sempre he cregut, per exemple, que en els jocs paralímpics hi ha més superació personal que en les competicions aquestes que mouen tant d’aldarull als noticiaris i a les pàgines dels diaris. Ara record que va sonar el nom de Rafa Nadal per ser doctor Honoris Causa de la UIB… Record un polèmic escrit de Jaume Santandreu que comparava el geni de la raqueta amb un poltre de l’hipòdrom… Poca gent va fer costat a Jaume Santandreu. Alguns, protofeixistes de ronyó clos, li retreuen que cobri del Bisbat i no tenen res a dir de la milionada que Rafa deu menejar amb la enginyeria fiscal tan usual entre els del gremi de les superestrelles. A mi el que em sembla una meravella és que Francina Armengol trobi bé que Aena pugui decidir si l’aeroport de Son Sant Joan s’ha de dir Rafa Nadal o Rafel, Rafael o Rafita… Aena, la privatitzada Aena, que tants beneficis reporta a butxaques particulars. El que no puc entendre és que, si de pilotes es tracta, perquè no li posen el nom de Miquel Montoro a l’areoport? Hem de fer un referèndum d’això! Per alguna cosa vivim en una hipocràcia, vull dir, en una democràcia! Els mallorquins que no ens posam xandall i no sabem que vol dir set si no és quan anam a fer una canya, tenim dret a dir la nostra!
I els del PSOE… Cada pic fan més pena: monàrquics, protectors de l’església pederasta, partidaris de la fanfàrria i la beneitura institucional… Com en la més pura època de la decadència de l’Imperi Romà. M’encanta viure a Mallorca, per les pilotes i per les cascarrulles.

Back To Top
Search