skip to Main Content

M. Antònia Loytz i Francina Pascual guanyen premis a la VII Olímpiada de Filosofia i Francesca Duran i Maria Nadal, recullen el Premi Buero de teatre jove

Dues alumnes de l’ES Mossèn Alcover han estat guardonades perla UIB aquesta setmana. Es tracta de M. Antònia Lotysz, qui va guanyar el primer premi de dissertació a la VII Olimpíada de Filosofia de la UIB i ha quedat tercera a l’Olimpíada estatal i de Francina Pascual, qui va rebre el tercer premi de la prova del dilema moral a la IV Miniolimpíada de Filosofia a la UIB. Les dues alumnes han estat coordinades pel Departament de Filosofia, a través del professor Pere Verd.
D’altra banda, aquesta setmana també s’ha reconegut a dues alumnes més de l’IES Mossèn Alcover amb el Premi Buero-Vallejo “Jaume Vidal Alcover” de teatre jove com a millor espectacle teatral en categoria escolar. Es tracta del grup de teatre format per Maria Nadal i Francesca Duran, sota la direcció de Moli Quetglas per l’obra Red Pontiac. Enhorabona a totes les premiades!

Back To Top
Search