Skip to content

Aquest divendres Manacor homenatja Miquel Mas

El campió del món de ciclisme darrere moto stayer, Miquel Mas, serà homenatjat aquest divendres al seu poble, Manacor. El motiu: fa 50 anys d’aquella victòria. L’acte consistirà en una bicicletada popular que partirà a les 20.00h de l’Auditori i arribarà a la plaça de sa Bassa. Serà allà on, a les 20.45h, tendrà lloc l’homenatge que serà tota una sorpresa. Apart d’això, s’han fet camisetes commemoratives, s’ha muntat una exposició a can Garanya i s’han editat un fulletó on es repassa la carrera del campió.

 

Miquel Mas ha expressat el seu agraïment i satisfacció per l’homenatge. “Me sent estimat pel meu poble” ha manifestat el campió de Manacor, que afegit que duu “Manacor dins el coret”. Per la seva banda, el batle Miquel Oliver ha apuntat que “no tan sols es tracta d’un homenatge al premi d’ara fa 50 anys, sinó a aquests 50 anys en què Miquel Mas ha fet tant per Manacor”.

 

Finalment, el regidor delegat d’Esports, Sebastià Llodrà, ha incidit en què aquest homenatge suposa “recuperar una part molt important de la història del nostre poble”. Tant Llodrà com Oliver han convidat a tot el poble a participar d’aquest homenatge divendres.

 

Back To Top
Search