skip to Main Content

Avançam les bases dels concursos de l’associació Amics de Sant Antoni

Cent per Cent publica en exclusiva les bases que regiran un dels pocs
residus actius de la festa de Sant Antoni durant el pròxim mes de gener. Premi d’enramellar frontis, premi de Mostradors i premi de Fotografia ens recordaran que Manacor vol festa, malgrat que hagi de ser d’una altra forma

Ja ho tenim aquí. Els Amics de Sant Antoni han perseverat i han complit el que havien promès. Els seus concursos continuaran actius i vigents. Així aquesta setmana mateix presentaran les bases dels seus tres concursos que aquesta publicació us avança en exclusiva. Hi haurà, per tant, concurs de Fotografia, concurs de Mostradors i concurs d’Enramellar frontis.

Segons s’explica a les bases dels tres concursos, es convoquen aquests premis “amb l’objectiu de contribuir a l’impuls de la festa i al reconeixement dels seus elements tradicionals i a les idees innovadores. La passió per aquesta festa tan manacorina es demostra cada any entre les santantonieres i els santantoniers, que són qui realment fan la festa”.

En el cas del concurs de fotografia, l’associació demana mesures per pal·liar possibles contagis: “Des de l’Organització del Premi, pregam es respectin totes les normes que dictin les autoritats sanitàries pel que fa al Covid-19 a l’hora de fer les fotografies, el seu tractament, entrega i recollida d’aquestes”, alhora que explica les motivacions que els han duit a publicar aquestes bases: “Tot i la conjuntura actual pels efectes i normes sanitàries del Covid-19, ha considerat que la vivència de la festa es reflecteix en les imatges fotogràfiques i que una bona manera de premiar la forma de viure i veure la festa és precisament un concurs fotogràfic”.

Les fotografies s’hauran d’haver realitzat entre els dies 1 i 17 de gener i els interessats a participar-hi tendran fins dia 28 de gener per presentar-les a l’adreça electrònica premis.sant.antoni.manacor@gmail.com. Hi haurà primer premi, dotat amb un trofeu, i finalistes, dotats amb un obsequi.

Pel que fa al concurs de Mostradors, l’associació considera que “la vivència de la festa ha d’implicar també als locals comercials, que amb la seva decoració santantoniera poden demostrar que viuen la festa i fan poble”. Per participar al concurs s’haurà de formalitzar prèviament a inscripció al correu consignat més amunt abans de les 13h del dia 10 de gener. Es determinaran tres premis, dotats amb diferents obsequis.

La visita del jurat als mostradors tendrà lloc dia 11 de gener a una hora en què sigui necessari l’enllumenat artificial.

Finalment, el concurs d’Enramellar frontis, funcionarà amb els mateixos terminis que el de Mostradors, però la visita per part del jurat tendrà lloc els dies 15 i 16 de gener. El lliurament dels premis de Mostradors i d’Enramellar frontis tendran lloc dia 18 de gener als domicilis particulars dels guardonats.

D’altra banda, pel que fa al concurs de Fotografia, l’Associació té previst fer una exposició virtual a partir del dia 30 de gener amb les fotografies participants. Després d’aquesta exposició, l’associació també farà el lliurament dels guardons de forma particular a cada un dels premiats.

Bases del Premi Sant Antoni de Fotografia 2021Bases del Premi Sant Antoni de Frontis 2021Bases del Premi Sant Antoni de Mostradors 2021

Back To Top
Search