skip to Main Content

El cementeri obrirà el dia de Tots Sants amb millores de mobilitat, jardineria i instal.lacions

Tot ja està a punt per rebre tota la gent que aprofita la festa de dia 1 de novembre per visitar el cementeri. Des de l’Ajuntament “hem volgut millorar la jardineria interior i també hem millorat l’estat dels arbres de l’aparcament de la zona nova, a més d’altres elements de la jardineria exterior”, ha explicat el delegat de Ciutadania Mateu Juan. També s’han instal·lat més papereres i s’han millorat altres elements, com l’ascensor i la instal.lació elèctrica.

Bus gratuït
Pel que fa al dispositiu específic per a la festivitat de dia 1 de novembre, dia de Tots Sants, el cementeri romandrà obert des de les vuit del dematí fins a les set de l’horabaixa. L’Ajuntament posarà a disposició dels ciutadans un servei gratuït de bus fins al cementeri. Sortirà des de la plaça de Ramon Llull a les 11.30 h i a les 15.30 h. I tornarà del cementeri cap a la plaça de Ramon Llull a les 12.30 h i a les 17.30 h.

Per aquells que optin per desplaçar-se fins al cementeri en cotxe, com ja és costum els agents de la Policia Local regularan el trànsit i l’aparcament. Durant el dia de Tots Sants, a més, alguns voluntaris de la Creu Roja ajudaran les persones amb mobilitat reduïda que arribin al cementeri i així ho sol·licitin. A més, durant la Missa de Tots Sants, que se celebrarà a les quatre de l’horabaixa, hi haurà un lloc reservat per a persones amb mobilitat reduïda que vulguin assistir a la litúrgia.

Back To Top
Search