skip to Main Content

Les escoletes municipals recullen aliments infantils amb una festa i els donen al Banc d’Aliments

Les famílies que formen part de les escoletes municipals Nins i Nines i Son Boga han fet possible una donació solidària al Banc d’Aliments que gestiona l’Ajuntament de Manacor. Coincidint amb el Dia Internacional de la Infància, el passat dia 17 de novembre, aquestes dues escoletes municipals de Manacor celebraren una gran festa per a infants que va comptar amb la participació de la majoria de famílies dels centres Nins i Nines i Son Boga, les escoletes que gestiona l’empresa Lireba Serveis Integrats. I cadascú, per poder participar a la festa, havia d’aportar alguna classe d’aliment infantil.

Així, i després de donar bolquers, llet en pols, preparats alimentaris i tota casta d’aliments específics per infants, els pares, mares i alumnes de les escoletes pogueren gaudir de l’actuació de Geordi Clown, que es preocupà d’animar als assistents, i també d’un taller de cuina. Va ser una jornada lúdica i participativa, que a més a més va tenir un component solidari que ha permès aportar productes al Banc d’Aliments.

El passat dilluns, dia 19 de desembre, a les onze del matí, les directores de l’escoleta municipal Nins i Nines i més tard, les directores de l’escoleta municipal Son Boga, en nom i representació de l’empresa gestora i dels pares que hi havien col·laborat, feren l’entrega a l’Ajuntament de Manacor de les capses d’aliments recollits. Tant la regidora de Serveis Socials, Maria Isabel Bauzà, com la regidora d’Educació, Catalina Riera, varen voler agrair personalment la promoció de la campanya i l’esforç de les famílies per col·laborar-hi. Així, els aliments infantils que es donaren ja són al Banc d’Aliments de l’Ajuntament de Manacor a disposició de les famílies que més ho necessiten.

Back To Top
Search