skip to Main Content

Ciutadans considera “vergonyosa i abusiva” la puja de sou del batle

Ciutadans (C’s) Manacor ha criticat que el batle del municipi, Pedro Rosselló (PP), pretengui cobrar un salari de 49.000 euros bruts anuals, cosa que suposa un augment des 30% (13.000 euros bruts més a l’any). En aquest sentit, el coordinador de l’agrupació de C’s Manacor, Jeroni Ferrer, ha assegurat que ‘no és correcte que després de dotze mesos de gestió el batle decidesqui apujar-se el sou, una decisió de la qual es veurà beneficiada també Catalina Riera (PI) quan d’aquí a onze mesos assumesqui la batlia, en compliment del pacte de govern’.
Ferrer ha afirmat que ‘aquesta decisió és contrària al discurs que l’equip de govern transmet relatiu a aplicar criteris d’austeritat a l’administració pública”, per la qual cosa demana al pacte de govern PI-PP-AIPC “que rectifiquin i retirin aquesta proposta, que es debatrà en el ple de dilluns que ve’.
Pel coordinador de C’s Manacor, ‘la decisió que s’ha pres resulta vergonyosa i abusiva, ja que no compta amb el suport de l’oposició ni dels veïnats’. ‘En un moment econòmic complicat, on les prioritats del municipi són unes altres, aquesta mesura és desproporcionada i egoista’, ha conclòs Ferrer.

Back To Top
Search