Skip to content

Comencen a desbrossar el solar de Majòrica

Després que l’Ajuntament hagi imposat tres multes a la propietat, han començat a desbrossar el terreny. Només faltarà que el tanquin.

Els propietaris del solar de Majòrica han començat a netejar el terreny. Així que, ha observat la delegada d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manacor, Núria Hinojosa, “s’està complint part de l’ordre d’execució”. I ha afegit que “ara s’està veient com almanco han començat les tasques de desbrossament i veurem si també es posen amb el tancament del solar, que és una de les parts que ens preocupa”. Ara bé, no saben quan serà, ja que la propietat del solar no ho ha comunicat de cap manera a la institució municipal. “Ens han de presentar un document o posar-se en contacte amb nosaltres, veim el mateix que vosaltres i no ens han presentat res; responen al primer punt de l’ordre d’execució que és fer la neteja del solar”, ha afirmat Hinojosa.
La problemàtica es remunta al 2010. Havien de mantenir el solar en condicions i fer el tancament, però fins ara no han posat fil a l’agulla. La delegada creu que han actuat amb “la imposició de les multes”. En aquests moments se n’hi han imposat tres. La darrera de 16.256 €.

Només quedarà en l’aire és una de les voravies, la del carrer Creuers que no està inclosa en l’ordre d’execució.

Back To Top
Search