Skip to content

Comiat de Carles Grimalt

Carles Grimalt – Delegat d’activitats i Serveis Generals i 3r tinent de Batle

A falta de poc més de quatre mesos per a les pròximes eleccions municipals, us volia anunciar que no em presentaré com a candidat de Podem a les eleccions municipals vinents ni formaré part de cap llista electoral.
Així, complesc amb la meva promesa inicial de servir només durant dos mandats i tanc un cicle molt important en la meva vida que vaig iniciar fa 8 anys.
Des de llavors, he mantingut el meu ferm compromís de no convertir-me en un professional de la política. Ara és el moment de tornar a dedicar-me a la meva vida professional.
Han estat anys molt intensos i especials, dels quals, malgrat els moments difícils, em qued només amb els bons records. No puc més que agrair als meus companys de l’equip de govern, amb qui he gaudit sempre d’una molt bona relació, per haver compartit amb mi aquesta experiència i per haver volgut que formés part d’un projecte que, sense cap mena de dubte, ha deixat una forta empremta en el municipi.
A les meves companyes i companys de partit, els agraesc tot el suport i la confiança que han tingut en mi i en el meu treball a la “casa gran” durant aquest temps.
També, donar les gràcies de tot cor, a totes les persones que varen confiar en mi, i amb Podem Manacor a les dues darreres eleccions municipals.
Amb afecte i molta gratitud, gràcies.

Back To Top
Search