skip to Main Content

Comprar just o just comprar?

Dimarts dia 7 de març es va inaugurar l’exposició “Comprar just o just compra? La teva compra mou el món” a la llar IMAS de Manacor, al C. Nou número 46.

L’exposició, que explica la realitat dels cultivadors de cafè, cacau, sucre i cotó als països productors, i com les nostres compres condicionen la seva vida, està instal·lada al hall fins el proper dimecres 15, que tendrà lloc una jornada de difusió i sensibilització al llarg de tot l’horabaixa.

El comerç just és un sistema de comercialització que permet als consumidors comprar amb les garanties que en la fabricació dels productes no hi ha hagut explotació infantil ni discriminació de la dona, que els treballadors han rebut un sou digne per la seva feina i que s’ha respectat el medi ambient, entre altres. Aquestes condicions no es donen en la majoria de productes d’ús diari que consumim, que vénen de països on es trepitgen els drets laborals, ambientals, d’igualtat i de protecció a la infància. Per això és tan important la decisió que prenen diàriament quan compram.

La Llar IMAS Manacor, juntament amb el Casal de la Pau-s’Altra Senalla, han organitzat aquests actes de sensibilització amb l’objectiu de donar a conèixer a la gent gran de Manacor el benefici que suposa adquirir productes de COMERÇ JUST per a les comunitats que els elaboren. En l’organització també hi col·labora la Junta de Govern de la Llar i la Treballadora Social.

Publicitat

Dimecres 15, la Directora Insular de Dependència, Regina Moll Kammrich, serà present a la jornada de sensibilització, que tendrà aquest programa:

– A partir de les 15:30h, paradeta de productes de COMERÇ JUST al hall de l’IMAS i venda de xocolata calenta.

– 18:30h, xerrada i audiovisual “els productes de comerç just transformen vides”, a càrrec de Margalida Galmés, responsable de sensibilització del Casal de la Pau-S’Altra Senalla.

– 19:10 h, actuació de la Coral de la Llar IMAS.

Back To Top
Search