Skip to content

Propostes per al cap de setmana

Divendres 10

Conferència: “Piitàrides i glosadors: una aproximació al fenomen del combat poètic a Xipre i a les Balears”, a càrrec d’Eusebi Ayensa Prat, neohel·lenista destacat i expert en poesia popular. A les 19:00, a l’Escola Municipal de Mallorca (Molí d’en Beió – pg Ferrorril, 79).

Gira “Una nit f(a)usta” de Cris Juanico. A les 20:30, a l’Espai 36 (carrer Major, 36 – Sant Llorenç des Cardassar).

Masterclass de trompeta amb el professor Alfonso González Barquín. Del 10 al 12 de març, al Conservatori Municipal de Música de Manacor (carrer Fàbrica, 2).

Representació de l’obra de teatre “20 anys de l’Hospital SON Manacor” a càrrec de Marc Morales. A les 20.00h., al Teatre de Manacor, a benefici de la Sonrisa Mèdica. Donació: 3 Euros. Oberta al públic en general.

Celebracions del Dia Internacional de la Dona. Contecontes: Vola Valentina, a càrrec de la Companyia: Centimets Teatre. A les 18h, a la Biblioteca de Manacor.

Celebracions del Dia Internacional de la Dona. Homenatge a Margot Fuster Perelló. A les 20h, a la Institució Pública Antoni M. Alcover.

Concert de Marisa Blume Band, a les 23:30, al Mig i Mig Copes (plaça de sa Bassa, 9). Entrada lliure.

Produccions de Ferro presenta Peccatum, a les 21:00, al Centre de Cultura de Porto Cristo.

Dissabte 11

La peça del mes: Alfàbia medieval de Porto Cristo, a càrrec de la historiadora d’Elvira Gonzàlez. Donació de Lluïsa Servera i Joan Rodagut. De 18 a 19 h, al Museu d’Història de Manacor.

Orquestra Simfònica de les Illes Balears. Manuel de Falla, Antón García Abril. A l’Auditori de Manacor a les 20:00. Preu: 15 €.

El músic Guillermo Femenías ofereix un concert de danses del Renaixement i del Barroc, amb instruments tan poc habituals com el llaüt renaixentista, la viola de mà i la guitarra barroca. A l’Auditori Sa Màniga a les 19:30.

Narco, un monòleg escrit per l’autor mallorquí Jeroni Guiem Obrador Rosselló i protagonitzat per Serafí Quevedo. Al Teatre de Petra a les 20:30.

 

Publicitat

 

Diumenge 12

Representació de l’obra de teatre “20 anys de l’Hospital SON Manacor” a càrrec de Marc Morales. A les 19.00, al Teatre de Manacor, a benefici de la Sonrisa Mèdica. Donació: 3 Euros. Oberta al públic en general.

Carn que cruix, de Bernat Nadal, a càrrec de Cia. Magranes. A la Sala La Fornal a les 19h. Direcció: Maria Antònia Salas. Intèrprets: Catalina Bover, Margalida Brunet, Marina Collado i Alícia Miquel. Preu: de 5 a 8 euros.

Back To Top
Search