skip to Main Content

El conegut professor alemany Til Stegmann presentarà el seu últim llibre a Manacor convidat per Sa Talaia

La recentment creada Associació Cultural Sa Talaia ha convidat el conegut lingüista alemany Til Stegmann per presentar, el dijous 23 de març a la llibreria Món de Llibres de Manacor, la seva autobiografia titulada Ambaixador de Catalunya a Alemanya. El professor de Frankfurt que explica què volen ser els catalans. L’acte tendrà lloc a les 19:30 i l’encarregat de presentar Stegmann serà l’escriptor i fundador de l’Escola de Mallorquí Biel Barceló.


L’autor del llibre Catalunya vista per un alemany, llegit per milers de catalans, va néixer a Barcelona, però quan només tenia 10 anys traslladà la seva residència a Alemanya. L’estima per la seva ciutat natal el portà a apropar-se amb entusiasme a la realitat cultural i històrica dels Països Catalans, inclosa la llengua, i a idear innumerables activitats de projecció catalana a Alemanya per fomentar així la solidaritat amb una Catalunya lliure.
Sa Talaia ha organitzat també la presentació del llibre a Son Servera, el divendres 24 de març, a les 19:30, a la Biblioteca Municipal, (c. Doctor Esteva, 3). Intervendran Rolf Uhle i Til Stegmann.

Back To Top
Search