skip to Main Content

El jove de Porto Cristo Antoni Riera queda tercer en el primer concurs de cuina Protur Chef

El jove de Porto Cristo Antoni Riera Zabala, estudiant de l’IES Puig de sa Font de Son Servera, va quedar en tercer lloc en el concurs Protur Chef, d’àmbit estatal, que se celebrar el passat cap de setmana a Sa Coma, i en el qual varen participar 20 estudiants de penúltim o últim curs de diferents escoles d’hostaleria d’arreu de l’estat. Riera, va ser l’únic mallorquí que passà a la final i el més jove dels concursants.

Publicitat

El català d’origen equatorià José Antonio Rodríguez Aguirre, va ser el guanyador d’aquesta primera edició del concurs, i el segon classificat va ser el concursant de Tenerife Javier Jiménez Armero.
El concurs va ser organitzat per la cadena hotelera Protur Hotels a les instal·lacions del Protur Biomar Gran Hotel & Spa a sa Coma. Aquesta primera edició comptà amb la participació d’escoles d’hosteleria de diferents zones d’Espanya: Escola d’Hostaleria de les Illes Balears (EHIB), l’IES Puig de sa Font de Son Servera, IES Alcúdia, IES Juníper Serra i Amadip Esment Escola de Mallorca; de Barcelona, ​​EUHT de Sant Pol de Mar de Barcelona; Escola SC de Tenerife de Canàries; Escola Superior d’Hostaleria d’Extremadura; CIFP Carlos Aroza de Galícia; i Centre Superior d’Hostaleria Mediterrani de Jaén.
La cita gastronòmica del passat cap de setmana a Sa Coma comptà amb la participació de reconeguts xefs. El llorencí Tomeu Caldentey, va presidir el jurat i el xef Koldo Royo es va encarregar de presentar l’esdeveniment. Formaren part també del jurat els germans Torres; Marc Fosh i el xef Fran López.

Back To Top
Search