skip to Main Content

El conseller Marc Pons parlarà del transport públic en la pròxima conferència de l’OCB de Manacor

Dilluns que ve Manacor comptarà amb la presència del conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons i Pons, que oferirà la conferència titulada “Situació del transport públic a Mallorca”. Serà dia 30 de gener, a les 20.00 h, a la seu de la delegació manacorina de l’OCB.

Els ciutadans tendran l’oportunitat de conèixer de primera mà quina és la postura del conseller sobre temes que afecten directament el terme de Manacor amb relació al transport públic i altres qüestions d’interès general. Per exemple, en quina situació està el tema de l’electrificació del tren? I la del tren Manacor-Artà? Quina serà la nova distribució del TIB i com afectaran les noves concessions del transport públic? A part de tots aquests interrogants, també podran trobar resposta els temes relacionats amb els escars de Portocristo, el gran parc de plaques solars de Santa Cirga, la nova llei d’habitatges, etc.
Marc Pons i Pons (es Mercadal, 1973) és llicenciat en arquitectura tècnica (1995) i en enginyeria d’obres públiques (1997) per la Universitat Politècnica de València.
Entre els anys 2007 i 2008 va ser vicepresident primer i conseller d’Ordenació del Territori i Habitatge del Consell Insular de Menorca i, posteriorment, entre els anys 2008 i 2011, president del Consell Insular de Menorca.
D’ençà del 2016 ocupa el càrrec de conseller de Territori, Energia i Mobilitat del Govern de les Illes Balears.

Back To Top
Search