Skip to content

“Des d’allà on sigui els seguiré i els animaré”

Miquel Parera (Manacor, 1996) arribà al Mallorca amb 13 anys. El seu primer equip va ser l’infantil B. No ha deixat mai el club de la seva vida i en fa quatre que és porter del primer equip. Ha viscut ara el seu tercer ascens en quatre anys. Justament, però, l’any que, cansat de no tenir minuts, ha decidit deixar el Mallorca per cercar ventura lluny de casa. amb ell.

Com has viscut l’ascens a Primera?
Amb un sentiment de molt d’orgull, perquè a pesar que no he pogut tenir tots els minuts que m’hauria agradat, he tengut ja tres ascensos, i ho hauria firmat tot d’una el primer dia que vaig arribar.

Durant la temporada vares dir que estaves cansat de no jugar i que et plantejaves cercar una sortida. Ara amb l’ascens, per poder jugar a Primera Divisió, et planteges quedar al Mallorca?
No. Jo ara acab contracte i la meva situació és trobar un equip on pugui tenir minuts. Ha arribat el moment de fer un canvi d’aires. Estic molt content del comiat que m’han fet aquesta setmana, però és hora de cercar un altre equip.

Tanques cap porta? Segona Divisió? A l’estranger?
No descart res. Ara he d’esperar a veure quines ofertes m’arriben. Podria jugar aquí a Segona Divisió, o a Segona B Pro, que és una categoria nova que es fa enguany. O també anar a l’estranger. D’aquí a un parell de setmanes sabrem més coses, en funció de les ofertes que arribin.

Quan va començar la temporada et pensaves que podríeu arribar on heu arribat?
Sabíem que teníem un bon equip, però per competir per entrar al playoff, no per aconseguir l’ascens directe. L’Espanyol o l’Almeria tenien plantilles molt més àmplies que nosaltres i amb molt més pressupost. Però ja des del principi aconseguírem una ratxa de desset partits sense perdre i a més, al final, l’Almeria també ha baixat una mica i hem aconseguit l’ascens amb tres setmanes d’antelació. Ens ho hem cregut, i ho hem aconseguit.

Per això deu ser fonamental el paper de l’entrenador.
És una figura importantíssima. Enguany començàvem amb entrenador nou, que arriba al grup i s’ha de fer respectar. La seva personalitat ens ha encantat des del primer moment i ha aconseguit que fóssim tots una pinya.

Creus que el Mallorca pot mantenir-se a Primera, l’any que ve?
Crec que els jugadors ja tendran una experiència del que és la Primera Divisió, i si l’equip es reforça amb tres o quatre fitxatges de nivell pot aconseguir mantenir-se dins la categoria. Des d’allà on sigui els seguiré i els animaré!

Back To Top
Search