Skip to content

Despedint musicalment l’estiu

RUMBA KATXAI, com a cap de cartell, Manafoc, Els Galindons, Dr. Zhaska y la banda Misterio, Balcan Bus i Monsters of Palma van actuar la nit del passat dissabte a Porto Cristo. La baixada de temperatura dels darrers dies va fer que el concert fos com una despedida de l’estiu mes calurós.
El públic ja incondicinal en aquesta cita musical estiuenca a Porto Cristo, no va tenir peresa d’anar a veure els grups i gaudir d’una nit menys freda del que s’esperava. El concert, coordinat per Renou Col·lectiu, no va tenir cap contratemps per mor de la pluja i va ser un èxit. Les melodies rumberes de Rumba Katxai van posar fi al concert, en una nit fresca d’estiu.
L’artista Damià Arnau va elaborar un Graffiti sobre un llenç durant tot el concert, i cuan va acabar, es va sortear entre el públic assistent. La persona premiada no va aparèixer i Renou Col·lectiu, a través del seu facebook, intentarà trobar a l’agraciat per lliurar-li el premi.
En el transcurs de l’acte també es van recaptar fons pel rallie solidari Unidesert que anirà al Marroc amb material escolar i sanitari pels ciutadans d’aquest pais nord-africà.
Back To Top
Search