skip to Main Content
Diversos Concerts Ambienten El Municipi De Manacor En El Dia Mundial De La Música

Diversos concerts ambienten el municipi de Manacor en el Dia Mundial de la Música

L’entrada a l’estiu sempre arriba acompanyada per la música i enguany, també per la fi de l’estat d’alarma i la represa d’una estranya normalitat. A poc a poc recuperam els costums i un d’ells, és gaudir de concerts a l’aire lliure, com els que va organitzar la regidoria de Cultura el passat diumenge per tot el municipi de Manacor. Per això, a partir de les 20.30 h de l’horabaixa, es van encetar diversos concerts en diferents punts. Per exemple, al passeig de la Sirena de Porto Cristo hi hagué l’actuació de la cantant i compositora uruguaiana, Marcella Ceraolo. També s’Illot acollí un concert, en aquest cas fou a la plaça del Mollet i de la mà del grup Monxos, que en format de duet animaren l’horabaixa amb el seu “pop mediterrani”.
Així mateix, Son Macià també comptà amb un concert de la mà del guitarrista i cantant Andreu Galmés, que tocà acompanyat del contrabaix de Pablo Di Salvo i ompliren la plaça de ritmes jazzístics i elegants.

A Manacor hi hagué tres localitzacions amb música i celebració: el primer, a la plaça Ramon Llull, amb versions l’acústiques de temes internacionals de la mà d’Àlex Maldonado. El segon, al passeig de na Camel·la, amb la divertida música del cantautor Tom Trovador. Finalment, a la plaça de Sa Bassa van tocar els Train of Love, grup de versions format per Toni Llull, Jorra Santiago i Roger Pistola. Aquesta vegada però, les versions foren dels dos projectes que encapçalen els dos darrers artistes. Val a dir que aquest darrer concert fou interromput per l’arribada de la Policia Local, que demanà als assistents, que seien al terra, que mantinguessin les distàncies o es posessin la mascareta perquè si no “el concert s’acaba”. Mentrestant, els bars del voltant, estaven replets de gent que també escoltava el concert, asseguda a una cadira i sense necessitat de mascareta.

Back To Top
×Close search
Search