skip to Main Content

Diversos concerts ambienten el municipi de Manacor en el Dia Mundial de la Música

L’entrada a l’estiu sempre arriba acompanyada per la música i enguany, també per la fi de l’estat d’alarma i la represa d’una estranya normalitat. A poc a poc recuperam els costums i un d’ells, és gaudir de concerts a l’aire lliure, com els que va organitzar la regidoria de Cultura el passat diumenge per tot el municipi de Manacor. Per això, a partir de les 20.30 h de l’horabaixa, es van encetar diversos concerts en diferents punts. Per exemple, al passeig de la Sirena de Porto Cristo hi hagué l’actuació de la cantant i compositora uruguaiana, Marcella Ceraolo. També s’Illot acollí un concert, en aquest cas fou a la plaça del Mollet i de la mà del grup Monxos, que en format de duet animaren l’horabaixa amb el seu “pop mediterrani”.
Així mateix, Son Macià també comptà amb un concert de la mà del guitarrista i cantant Andreu Galmés, que tocà acompanyat del contrabaix de Pablo Di Salvo i ompliren la plaça de ritmes jazzístics i elegants.

A Manacor hi hagué tres localitzacions amb música i celebració: el primer, a la plaça Ramon Llull, amb versions l’acústiques de temes internacionals de la mà d’Àlex Maldonado. El segon, al passeig de na Camel·la, amb la divertida música del cantautor Tom Trovador. Finalment, a la plaça de Sa Bassa van tocar els Train of Love, grup de versions format per Toni Llull, Jorra Santiago i Roger Pistola. Aquesta vegada però, les versions foren dels dos projectes que encapçalen els dos darrers artistes. Val a dir que aquest darrer concert fou interromput per l’arribada de la Policia Local, que demanà als assistents, que seien al terra, que mantinguessin les distàncies o es posessin la mascareta perquè si no “el concert s’acaba”. Mentrestant, els bars del voltant, estaven replets de gent que també escoltava el concert, asseguda a una cadira i sense necessitat de mascareta.

Back To Top
Search