Skip to content

“El batle ara té l’oportunitat de poder consensuar les coses i de poder xerrar més amb tots”

Cristina Gómez (Manacor, 1985) és llicenciada en administració i direcció d’empreses per la UIB i actualment fa feina a una gestoria. Era la número sis de la llista del Partit Popular, i com a tal és una de les noves regidores a l’Ajuntament de Manacor.

Com ha estat la teva entrada en política? Ja militaves al Partit Popular? O la cridada de Maria Antònia Sansó ha estat determinant?
Fa molts d’anys que estic dins el Partit Popular, de fet mon pare ja hi estava. Amb Maria Antònia Sansó ens coneixíem i em va proposar anar a llistes ara. Vaig trobar que era el moment, amb la proposta qwue es feia. A més, les meves filles ara ja són grans i jo també tenia més temps.

Com et defineixes ideològicament?
Meam… jo som de dretes, però som moderada, tot dins una normalitat. No tenc una definició més enllà d’aquesta. Podem dir que som una persona de centredreta.

Explica’ns com va ser el dia de la investidura i la presa de possessió.
No havia anat mai a una investidura, i la veritat que em va agradar molt. A més, per a mi arribar a ser regidora va ser una gran sorpresa, i el dia de la presa de possessió vaig estar molt contenta, va ser una experiència nova que em va agradar molt viure.

Quan et vares veure a la llista, vares pensar en quina àrea o àrees t’agradaria dur, en el cas que poguéssiu governar?
Pels estudis que jo he fet i per les feines que he tengut, sempre relacionades amb números, econòmia i gestió, per descomptat que m’hauria agradat més dur temes més econòmics.

Com has vist l’Ajuntament i l’equip de govern en aquest inici de mandat?
Acab d’entrar nova i de moment només hem fet dos plenaris. Jo crec que en la conjuntura actual el batle ara té l’oportunitat de poder consensuar les coses, de poder xerrar més tots i que la cosa evolucioni bé en favor del poble de Manacor, que és el que ha d’importar. Es pot dur una bona gestió, si es fan les coses bé.

Per paga hem tengut dues eleccions consecutives, on els dos grans partits s’han autoproclamat vencedors. Què creus que hauria de passar?
És una situació complicada. Realment, el partit que ha tengut la victòria és el Partit Popular. Hem augmentat moltíssim en diputats. El poble ha parlat, i demostra que la ciutadania vol dretes. No sé com ho farà Pedro Sánchez, però jo sempre he pensat que ha de governar la llista més votada.

Què creus que li fa falta a Manacor?
S’hauria de millorar la neteja, i també la seguretat. A més, també fan falta coses per a la joventut d’avui en dia. Es tracta de mirar al màxim possible per al pobe, que és el que ens interessa a tots.

Back To Top
Search