Skip to content

El batle de Manacor es reuneix amb el comitè d’empresa i els representants de Majolaperla

Miquel Oliver s’ha compromès a defensar que l’empresa que guanyi el concurs de creditors garanteixi el manteniment del màxim nombre de llocs de feina.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, s’ha reunit aquest dimarts de matí amb els representants del comitè d’empresa de Majorica, afectats pel concurs de creditors de l’empresa perlera. Els treballadors han transmès les seves inquietuds al batle, que s’ha compromès a defensar que l’empresa guanyadora del concurs de creditors garanteixi el manteniment del màxim nombre de llocs de feina, així com la producció, fabricació i comercialització a Manacor.
Després d’aquest contacte amb els treballadors, Miquel Oliver també s’ha reunit amb els representants de l’empresa Majolaperla, propietat de l’empresari francès Gregorie Augustin Bontoux, i que l’administrador concursal ha situat com a favorita per fer-se amb la propietat de Majorica.
En aquesta trobada, el batle de Manacor ha compartit la preocupació dels treballadors i de l’Ajuntament de Manacor respecte la possibilitat que Majorica destrueixi llocs de feina, deslocalitzi els processos de producció i fabricació i tanqui les botigues del municipi.
Per la seva part, els representants de Majolaperla han avançat la seva intenció de mantenir oberta la botiga de Manacor, així com el compromís de dur a terme un pla de readmissió de treballadors en cas que en un futur augmenti la producció.
L’Ajuntament de Manacor va aprovar per unanimitat una moció en el ple del mes de març en suport dels treballadors de Majorica, una empresa que no es pot deslligar de la història contemporània de Manacor.

Back To Top
Search