skip to Main Content

“El centre moderat ha quedat sense espai en el mapa polític de Manacor per un marge de 40 vots. Seguirem fent feina per recuperar-lo”

La candidata d’El Pi a Manacor, Marga Fons, es mostra clarament decebuda amb els resultats que el partit regionalista ha recollit a Manacor. “Aspiràvem a revalidar almanco un regidor, però ens han faltat un marge d’uns 40 vots. Crec que és una llàstima que el centre moderat i tranquil hagi quedat sense espai en el mapa polític de l’Ajuntament de Manacor”. Tot i això, l’agrupació d’El Pi a Manacor continuarà activa. “Ens hem sentit recolzats i som conscients que molta gent ens ha donat el seu suport. Nosaltres no aturarem de fer feina per recuperar el nostre espai i representar-lo. Volem que d’aquí a quatre anys El Pi sigui el partit de centre regionalista que representi els manacorins i les manacorines.

Sobre els motius de la desfeta d’El Pi a Manacor i al Govern, Marga Fons, apunta a “l’electorat que ha anat a votar per castigar l’esquerra i s’han tirat de cap a la dreta i l’extrema dreta. El Pi ha davallat per tot i hi ha d’haver una reflexió molt profunda dins el partit. Ens fa falta reestructurar l’estratègia i concretar com ha de continuar el projecte perquè sigui d’èxit”, defensa Fons.
Sobre el futur govern municipal, la líder d’El Pi a Manacor opina que “en Miquel Oliver és un bon líder, les urnes així ho indiquen”. Però fa un darrer apunt. “Sempre es diu que a les municipals es voten més les persones que els partits. Hi estic d’acord, però el cas de VOX em fa dubtar molt”.

Back To Top
Search