Skip to content

“L’enfonsament de la marca Unides Podem ha estat general. Hem de veure què passa amb Sumar i decidir com continuam a Manacor”

Després de vuit anys amb un regidor morat a l’Ajuntament, Unides Podem queda fora del consistori. El candidat de la formació a Manacor, Ramon Pérez, assegura que “hem viscut un canvi de cicle que ens ha duit a convertir-nos en un actor polític molt petit a l’esquerra del PSOE. L’enfonsament de la marca Unides Podem ha estat general a tot l’Estat”, lamenta. Però des del cercle manacorí d’Unides Podem tenien molt clar que “sempre havíem aconseguit un regidor per molt poquet marge i el context d’aquestes eleccions no ens ha afavorit gens”, admet Ramon Pérez. Tot i que els pròxims quatre anys no comptaran amb cap representant a la Sala, fan comptes agafar una nova embranzida. “Hem de veure què passa amb Sumar i si s’arriba a fer una coalició per encarar les eleccions generals que permeti marcar un nou full de ruta. A partir d’aquí decidirem com continuam. L’esquerra més progressista ha de tenir espai a Manacor”, explica el candidat d’Unides Podem.

Ramon Pérez no amaga que “la gent de Podem vol que la confluència amb Sumar fructifiqui, no ens fan falta més bregues perquè hem de començar a fer feina amb objectius que siguin atractius per a la ciutadania”. I sobre una possible implicació de MÉS amb Sumar que seguís les passes dels valencians de Compromís, Pérez creu que “encara han de passar moltes coses abans de plantejar-ho”.

Back To Top
Search