Skip to content

Ca’n Damià, quinze anys d’especialització en parament de cuina i taula

El 21 de novembre passat va fer quinze anys que Ca’n Damià, l’emblemàtic establiment manacorí especialitzat en parament de cuina i taula, va obrir les portes al públic. “Quinze anys fa”, diu el seu propietari Damià Forteza, “i quinze més n’hauríem d’aguantar”. Forteza recorda que “quan vàrem obrir tocàvem més el tema de regals, però a poc a poc ens hem anat especialitzant en continguts de cuina i taula”. “Si no t’especialitzes és complicat”, admet, “perquè tothom ven de tot, avui en dia”. Ca’n Damià presenta un gran assortiment en vaixella i coberteria, amb lots molt diferents per poder triar, tant per a la vida quotidiana com per als qui ho vulguin oferir com a regal de noces o altres compromisos familiars o d’amistats.
A banda d’això Forteza també és l’impulsor d’Hostelcor, la marca que ven parament de taula i cuina a l’engròs, sobretot destinat a hotels i restaurants.
Com tots els negocis, Ca’n Damià també ha viscut la crisi ben de prop. “Tots l’haguérem de passar…”, diu, i afegeix que “el 2010 i el 2011 varen ser especialment durs. Ara sembla que la cosa s’ha estabilitzat, encara que tots sabem que no tornarem als ritmes del 2007”. Forteza es felicita d’haver superat aquell moment perquè “superar les crisis et fa més fort”.

 

Back To Top
Search