Skip to content

El cotxe de la regidora Cati Riera apareix enfarinat i amb ous esclafats

El primer dia del nou equip de govern de l’Ajuntament de Manacor ha començat amb un incident que ha tengut com a protagonista el cotxe de la regidora Cati Riera. El vehicle ha aparegut enfarinat i amb ous esclafats, tal i com s’aprecia a la imatge, davant el domicili de la regidora  del PI. Més tard, el vehicle ha rebut una sanció perquè es trobava aparcat en un dels espais que solien estar reservats per als regidors i que l’equip de govern anterior havia fet eliminar,

Segons l’inspector en cap de la Policia Local, Toni Sureda, no tenen constància de qui han estat els autors dels fets ni, per tant, de quina ha estat la motivació exacta d’aquests. A més, no s’ha obert cap tipus d’investigació perquè no s’ha registrat cap denúncia.

El Pi ha aprofitat una xarxa social per manifestar el “màxim rebuig als actes vandàlics contra la regidora”, que aquestes accions són també “atacs contra la democràcia i la llibertat d’expressió” i que “refermen el nostre compromís amb Manacor”.

Per la seva banda, el regidor Joan Llodrà també ha utilitzat una xarxa social per rebutjar els fets: “com a portaveu del Grup Municipal MÉS-Esquerra condemn l’acte vandàlic que ha rebut, anit passada, el cotxe de la regidora Catalina Riera”.

També a través de les xarxes el regidor socialista Sebastià Nadal ha expressat el rebuig del seu grup polític envers aquest acte: “El PSOE de Manacor lamenta i condemna els actes vandàlics que ha sofert avui el cotxe de la regidora Catalina Riera”.

c8445d53fe8be4b6c0383b0e7e91c624

D’altra banda, Sureda ha volgut desmentir que fos la Policia Local la responsable del tancament de la plaça de s’Antigor per ser ocupada pels antiavalots, sinó que va ser una ordre provinent de la Policia Nacional com a procediment habitual en aquests casos.

A més, segons explica l’inspector, la Policia Local va rebre avisos d’alguns comerços del poble de la compra d’ous en quantitats més elevades del que és habitual i, per aquest motiu, els agents varen preparar escuts protectors per si es donàs el cas d’haver de protegir algun regidor, però, com es va comprovar, no va ser necessari.

 

Back To Top
Search