skip to Main Content

El jove italià Luca Nardi s’imposa al belga Zizou Bergs en tres sets a la gran final del Challenger Rafa Nadal

 

Després de tres intenses hores de partit, l’italià Luca Nardi s’acabà imposant en tres sets (7-6, 3-6 i 7-5) al belga Zizou Bergs a la final del IV Challenger Rafa Nadal, disputat aquesta setmana passada a les instal·lacions de l’acadèmia del tennista manacorí.

48 partits i 116 sets s’han jugat durant aquesta setmana a la Rafa Nadal Academy, i diumenge, després d’una notable assistència de públic durant tot el cap de setmana, es disputava la gran final.

L’italià, número 175 del món, havia superat a les semifinals una de les estrelles del torneig, el veterà Jerzy Janwicz, finalista del Masters 1000 de París-Bercy i semifinalista a Wimbledon, l’any 2013. Bergs, per part seva havia eliminat una de les revelacions del torneig, el jordà Abedallah Shelbayh, de devuit anys, alumne de l’acadèmia de Nadal i que ha estat el primer tennista jordà de la història que aconseguia un triomf en un torneig challenger.

En presència del director del torneig Joan Suasi, d’Alejandra Vanoli, directora de Sotheby’s a Mallorca, i de Tòfol Bennàssar, president de la Federació Balear de Tennis, Nardi es mostrà molt emocionat pel seu triomf.

Back To Top
Search