skip to Main Content

El jutge rebutja les ofertes per comprar Majòrica i obre una nova subhasta

El jutjat mercantil va rebutjar el passat dimarts les ofertes de les empreses que van participar en la subhasta de Majorica, desmarcant-se del criteri de l’administrador concursal que volia adjudicar l’operació a la francesa MajorPerla. Aquesta empresa, propietat de Grégoire-Augustin Bontoux Halley feia una oferta de gairebé 10 milions d’euros però mantenia només 96 dels 275 llocs de treball, fet que no ha convençut al jutge.

Posteriorment es va obrir un període per tal que tant MajorPerla com la segona empresa candidata a la compra, l’eivissenca Jofra Deca, presentassin millores. Transcorregut un període de cinc dies i amb un nou auto judicial, la subhasta s’ha tornat a obrir a les cinc empreses ofertants que hi ha actualment. A més de MajorPerla i Jofra Deca, les altres tres empreses ofertants inicialment eren Nova Mallorca Inversiones, Perlas Orquídea i Groupe Marcel Robbez.  Les quatre darreres es comprometien a mantenir més de 120 llocs de feina, tot i que les ofertes econòmiques que oferien eren molt inferiors a la feta per MajorPerla.

Per la seva banda, Cati Ginard, una de els representants dels treballadors de Majòrica, explica que “queden a l’espera de veure què fa amb aquesta nova situació l’administrador concursal i veure quines accions han de dur a terme”.

Back To Top
Search