Skip to content

El PP manacorí demana la pròrroga dels permisos de terrassa en bars i restaurants

CpC

El Partit Popular de Manacor exigeix la prórroga de l’obertura de les terrasses de bars i restaurants en la via pública municipal “en ser un dels municipis de tota Mallorca més perjudicats per les restriccions més dures; com quan el confinament perimetral”.
La portaveu del Grup Popular Municipal, Maria Antònia Sansó, considera que “el batle rema en contra de l’ economia municipal posant més traves a un sector tan important com és del de bars i restaurants” i argumenta que “és vera que a Manacor no sobra aparcament però el problema ve de les males polítiques de Mobilitat de l’ equip de govern; no en té cap culpa el sector de la Restauració”.
“Llevat de Palma, Manacor torna a ser un dels municipis més perjudicats per les decisions polítiques per la pandèmia”. “Quan ens varen confinar perimetralment, va ser un experiment amb grans perjudicis per el sector de la Restauració i del Comerç; un confinament, per cert, que a altres municipis amb incidència superior no ho varen fer”, explica Sansó.
Amb tot, la portaveu del PP a l’ Ajuntament manacorí recalca que “els restauradors tenen la llibertat de decidir i d’utilitzar una terrassa més gran perquè a dia d’ avui encara tenen restriccions del 75% d’ aforament als interiors dels seus establiments”. “Amb tot el que han patit se’ls han de donar les màximes facilitats; com les que vàrem defensar nosaltres al gener quan vàrem reclamar a l’ Ajuntament envelats pels bars i restaurants amb terrassa a l’ exterior”, conclou.

Moció referent al parc de Na Molla
El PP manacorí també ha fet arribar una nota de premsa on detallen la moció que volen presentar en el pròxim ple de dia 18 d’octubre referent al parc de Na Molla.
En el document expliquen que durant els darrers anys s’han proporcionat diferents serveis socioeducatius tant a infants com a joves però “des de el Partit Popular pensam que és necessari una ampliació d’espais d’oci a l’exterior, i una adequació dels mateixos a les diferents edats”. A més, fan referència a la situació de pandèmia en què “els joves, seguint les recomanacions sanitàries, es reuneixen més a l’aire lliure que als llocs tancats i es troben amb manca d’espais d’oci adequats per ells que cobeixin les seves necessitats lúdiques.
En aquest sentit reclamen que es continuï la línia encetada durant el passat mandat amb la instal·lació de la tirolina i es dugui a terme una ampliació d’instal·lacions per als infants: “Des de el Partit Popular pensam que és imprescindible, i més en els temps que vivim, ampliar l’oci a l’exterior i potenciar els espais públics adients per fer-ho. A més, veim que altres municipis amb una població inferior a la de Manacor compten amb més d’un parc adequat per a poder fer activitats per a totes les edats, com per exemple activitats esportives com taules de ping-pong, jocs d’escacs, gimnàs exterior o espais delimitats per art urbà”.

Back To Top
Search