Skip to content

El sexe de les figueres a l’OCB

Dilluns que ve, dia primer d’octubre, a les 20.00 h, el bar Xarop de Manacor (plaça de Ramon Llull, 18) acollirà la conferència d’En Joan Rallo, “El sexe de les figueres”, la qual donarà el sus a la nova temprada dels Dilluns de l’Obra.

En Joan explicarà, per primera vegada a Mallorca, el cicle de les figueres i del seu insecte pol·linitzador. A més a més, tractarà en profunditat el tema de la caprificació i analitzarà les possibilitats per millorar el conreu de la figuera.

En Joan Rallo i García és enginyer tècnic agrícola. Treballà a Conca impulsant els cultius de xampinyons i l’associacionisme pagès. Ha fet estudis dels fongs i els bolets. S’ocupa del món de les abelles i de la pol·linització. Ha publicat els treballs “L’empresa agrària demà”, a la revista Lluc, i també “Frutales y abejas” i “La apicultura orientada polinización frutales”. Ha fet treballs d’experimentació amb la feina al camp, que demostren la conveniència de no separar l’avanç tècnic de l’impuls a l’associació dels pagesos. També ha fet estudis de fructicultura.

Back To Top
Search