skip to Main Content

Manacor incorpora una nova policia tutora

Cati Gayà s’afegeix als agents Andreu Alba i Llorenç Tortella i s’adscriuran cadascun a un institut de referència

Els dos policies tutors que fins ara actuaven al municipi de Manacor, Andreu Alba a Porto Cristo i Llorenç Tortella a Manacor, compten amb una nova companya de feina, l’agent Catalina Gayà. “Des dels instituts i les escoles fa anys que veuen els policies tutors com a còmplices en la seva tasca educativa i des de l’Ajuntament havíem detectat la necessitat d’incorporar-ne de nous per satisfer les demandes dels centres i també per poder ampliar el seu àmbit d’actuació”, en paraules de la batlessa de Manacor i responsable de l’àrea d’Educació, Catalina Riera.
Els policies tutors són qui vigilen els instituts per prevenir el consum de drogues, col·laboren amb els centres perquè cap alumne falti a classe, assessoren les escoles i instituts en seguretat pública, formen els infants en seguretat viària, actuen en casos de vandalisme o d’assetjament, aturen bregues i alerten pares, alumnes i educadors dels perills de la hiperconnectivitat a internet. Així els tres policies tutors, a més de fer aquesta feina, desenvoluparan nous projectes d’acord amb els interessos dels alumnes i dels equips directius de cada centre.
Des de l’Ajuntament volen deixar clar que “aquesta ampliació del cos de policies tutors no respon a cap augment de conflictivitat a les aules o al carrer, sinó que és la resposta que des de l’administració donam a les demandes de la comunitat educativa” segons el delegat de Policia Miquel Perelló.

Back To Top
Search