Skip to content

El tast de vins de Fires i Festes més multitudinari de la història acollirà aquest dissabte, dia 4 de juny, fins a 2.800 persones

La confraria dels Tastavins i l’Ajuntament de Manacor ja ho tenen tot a punt per al 17è Tast de vins de la D.O. Pla i Llevant, que dissabte dia 4 de juny se celebrarà a partir de les sis del capvespre al Parc Municipal. És un dels plats forts d’aquestes Fires i Festes, fa dos anys que com tantes altres coses no s’ha pogut celebrar i per això “enguany tenim un aforament màxim de 2.800 persones, no esperam arribar-hi, però ens agradaria no haver de dir que no n’hi caben més i que ja no queden copes o vi”, explicà Pere Timoner, que és el secretari de la confraria dels Tastavins.
Per accedir al recinte “s’ha de comprar el tiquet allà mateix, costarà 10 euros dels quals 5 serviran de descompte a l’hora de comprar vi directament als qui l’elaboren”, han afegit des de l’organització. Per als tretze cellers que formen part de la denominació d’origen “aquest és l’acte més important que feim durant tot l’any. Presentam les noves anyades i també etiquetes i vins nous”, va concretar el president de la D.O. Pla i Llevant, Antoni Bennassar. “Els cellers feim un esforç perquè cadascun obrim unes 100 botelles però començam a notar els fruits. A Manacor i a Pollença és on es fan les fires de vi més destacades de Mallorca i potser per això també aquests són els municipis on el jovent consumeix més vi local”, assegurà el vinater Miquel Gelabert.
Durant el tast de vins els assistents també “podran tastar els productes que elaboram nosaltres mateixos i enguany introduirem més varietats”, concretà Josep Lluís Aguiló, un dels responsables dels supermercats Hiper Centro. Des de l’Ajuntament el batle, Miquel Oliver, va convidar els manacorins “a assistir-hi perquè enguany recuperam un acte que és importantíssim en l’imaginari col·lectiu de les Fires i Festes i que molts han enyorat”.

Back To Top
Search