skip to Main Content

Els agroturismes i els hotels rurals de Manacor mostren els racons més interessants del municipi a la fira turística CMT de Stuttgart

L’associació Ruralcor, que agrupa els establiments turístics rurals del municipi de Manacor, participa de la fira alemanya CMT Fahrrad&Wandern de Stuttgart (Alemanya) amb l’objectiu de promocionar les activitats que ofereix l’entorn natural i rural de Manacor. Així, a més de mostrar la diversa oferta d’allotjaments rurals, Manacor ha donat a conèixer l’oferta de rutes de senderisme, cicloturisme i de turisme actiu. Una oferta que pretén obrir al mercat turístic d’hivern el municipi.

L’espai de promoció turística de Manacor ha format part de l’estand de prop de cinquanta metres quadrats que l’Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB). Un espai amb catorze expositors específics com el de Ruralcor. La fira turística CMT Fahrrad&Wandern de Sttutgart és considerada una de les fires turístiques més importants d’Alemanya.

Segons l’ATB la presència a aquesta fira forma part del Pla d’Acció de Promoció que es desenvolupa durant tot l’any en els diferents mercats turístics emissors. Precisament el mercat alemany és un dels més importants per a les Illes Balears i aquesta fira “és una gran oportunitat per donar a conèixer tot el que el nostre municipi pot oferir durant l’hivern i mostrar la bellesa natural i les noves possibilitats que ofereix el turisme actiu o d’aventures”, expliquen des del Departament de Turisme de l’Ajuntament de Manacor.

Back To Top
Search