Skip to content

La Biblioteca de Porto Cristo inaugura la renovació de la zona infantil

La Biblioteca de Porto Cristo va oferir als seus usuaris més petits una gran festa per inaugurar la renovació de la zona de lectura infantil. L’espectacle del Professor Sorpreses “Aquell infant i aquell padrí” va servir per estrenar el nou mobiliari que els nins i nines ja poden utilitzar a la biblioteca del nucli costaner.

“S’han invertit 160.000 euros en la darrera fase de renovacio del mobiliari de tota la biblioteca”, explicà el responsable de les biblioteques municipals, Antoni Ferrer. Aquesta inversió ha servit per “reubicar l’espai del bibliotecari, ampliar la zona infantil, canviar els mobles que ja tenien més de 35 anys i renovar les cortines i la moqueta”, detallà Ferrer. Tot plegat permetrà “augmentar el fons infantil de la bibloteca perquè s’han ampliat les prestatgeries i podrem oferir nous llibres als nins i nines”, explicà el biblotecari de Porto Cristo, Daniel Capó.

I és que la biblioteca de Porto Cristo va heretar els mobles de l’antiga biblioteca de “la Caixa” i l’any 1996, quan es va inaugurar la biblioteca de Porto Cristo, ja tenien 15 anys. Ja fa alguns anys que s’amplià la biblioteca i el 2015 s’havia renovat gran part del mobiliari.

Abans de l’actuació teatral el bibliotecari Daniel Capó va fer un repàs a la història de la Biblioteca de Porto Cristo. “La biblioteca va néixer fa 20 anys, el mateix dia que moria l’escriptor Miquel Àngel Riera”, explicà el bibliotecari. Actualment “els 13.000 usuaris de Porto Cristo tenen més de 12.000 llibres a la seva disposició, una programació cultural important i propostes lectores en grup i temàtiques”, detallà Capó. Per part seva la regidora de Cultura i Turisme, Antònia Llodrà, agraí “l’impuls que donaren a aquesta reforma Antoni Ferrer i l’anterior regidora Francesca Mas” i animà els veïns i els visitants de Porto Cristo a conèixer la biblioteca.

La Biblioteca de Porto Cristo obre els matins cada dimarts i dijous de 10 h a 14 h. L’horari d’horabaixa és de 16 h a 20 h els dilluns, dimarts i dijous; i de 15.30 h a 19.30 h els dimecres i divendres.

 

Back To Top
Search