skip to Main Content

Els cadets del CV Manacor, campions de la Copa d’Espanya

Divendres 30 es varen proclamar campions després d’una final ajustada contra Escuelas Cacereñas

El cadet masculí del Club Volei Manacor es va proclamar campió de la Copa d’Espanya aquest divendres 30 de desembre. S’adjudicaren el trofeu en una final ajustada disputada al pavelló de Pisuegras, a Valladolid, contra Escuelas Cacereñas. I ara, que ja han passat uns dies, el seu entrenador, Josep Tous, assegura que “estam molt contents, sobretot perquè els al·lots han viscut una experiència irrepetible, molt emocionant i molt gratificant per créixer com a persones i jugadors”.

La dificultat va anar augmentant a mesura que avançava la competició. Es varen classificar com a primers de grups a la primera fase de la Copa. En canvi, la semifinal i la final varen ser més ajustades. El tècnic explica que varen ser dos moments en què varen haver de “creure amb la capacitat que tenen els al·lots i, a partir d’aquí, guanyar”. I és que als dos partits varen començar perdent.
Centrats en la final, sabien com jugava el seu rival i podien fer una planificació del partit, però la cosa es va “complicar en perdre el primer set”, reconeix Tous. Tot i això, ni les ganes ni la il·lusió de vèncer varen decaure. De manera que varen guanyar el segon set i varen anar al tie-break. El varen començar “amb errades, però vàrem demanar un temps mort per dir que sí que es podia, que no s’han d’abaixar els braços i que s’ha d’actuar com a equip; i a partir d’aquí vàrem aconseguir una remuntada de sis punts seguits”, diu.

Fortalesa i cohesió

Tot fent balanç, l’entrenador vol “recalcar que els al·lots no deixen de ser cadets de 15 anys i han demostrat tenir una maduresa mental brutal”. “Sabíem que existirien els primers alts i baixos, que sofriríem i que hi hauria partits als quals haurien d’estar més units, és per això que varen tenir la responsabilitat d’actuar com un gran grup i es varen saber sobreposar a les adversitats”, afirma Tous.

L’equip, format per Marcel Arteiro Merino, Pep Barceló Sansó, Llorenç Bauzà Mestre, Guillem Cabrer Gallego, Daniel Dezuttere, Pere Flequer Gaià, Joel Pasqual Vaquer, Jaume Rosselló Balle, Carmelo Serrano Swiacki, Pere Joan Veny Moragues, Miquel Gelabert, Pau Pérez i Jordi Bennàssar, va demostrar “varen demostrar ser un grup sòlid i això es transmet dins la pista”.

Més motivació

Ara són els campions de la Copa d’Espanya, però els queda mig any de temporada al davant. El tècnic assegura que haver guanyat aquesta competició els “motiva per saber quin nivell de joc podem desenvolupar i ens dona una experiència per si al final podem aconseguir l’objectiu d’anar al campionat d’Espanya, ens dona confiança i ens uneix, però hem de tenir els per a terra”.

Per aquest motiu, continuaran treballant el seu joc per ser, diu Tous, “menys imprecisos i donar confiança”.

Rebuda de campions

L’equip va rebre el suport incondicional de l’afició durant tota la Copa, fos de manera presencial o des de la distància. Però una vegada a Mallorca, la festa va continuar.

“A l’aeroport ja ens esperaven pares i mares i ens varen fer la sorpresa, que va ser molt gratificant tant pels al·lots com pels entrenadors, d’una rebuda a la plaça del Mercat”, reconeix Josep Tous.

Back To Top
Search