skip to Main Content

Els vals de consum generen un moviment econòmic de gairebé 350 mil euros en només 10 dies

En només dues setmanes s’han descanviat 13.231 vals de consum que l’Ajuntament de Manacor va posar en circulació el passat 14 de desembre a les 15 h. Aquesta xifra significa una injecció directa de 132.310 euros públics als establiments en què ja s’han descanviat. Fins al matí de dia 28 de desembre, s’han descarregat 29.811 vals. La primera setmana es varen descanviar 5.426 vals de consum, pel que la descàrrega entre la població del municipi de Manacor no s’ha aturat de créixer.
El balanç econòmic fins a dia 25 de desembre reflecteix l’èxit de la iniciativa municipal, ja que gràcies a aquesta campanya s’han posat en circulació 129.080 euros de manera directa, que han generat compres per valor de 346.921 euros, el que significa que els manacorins han afegit 217.840 euros als bons municipals per tal de poder adquirir els productes desitjats. Això implica que els vals de consum de 10 euros de l’Ajuntament de Manacor han generat un moviment econòmic de 346.921 euros fins al dia de Nadal.
Primera convocatòria fins dia 31 de desembre
L’Ajuntament de Manacor va posar el passat 14 de desembre 800.000 euros en vals de consum de 10 euros en circulació, destinats als ciutadans amb l’objectiu d’incentivar el consum local en un moment econòmic especialment difícil. “Som molt conscients de la importància que té el comerç de proximitat en el desenvolupament econòmic del municipi, i en un moment tan complicat com l’actual estam especialment satisfets de la resposta que ha tengut la iniciativa”, assegura el batle de Manacor, Miquel Oliver. Totes les persones empadronades al municipi de Manacor de més de 18 anys poden obtenir dos vals de compra per valor de 10 euros cada un, fins a 31 de desembre, en primera convocatòria. Els vals de consum es poden gestionar per part dels negocis i dels consumidors mitjançant la pàgina web www.jabatega.com. Per registrar-se, l’usuari ha d’introduir el seu DNI a la plataforma i acceptar els termes del servei. En fer-ho, està declarant, responsablement, que és un veí/veïna de Manacor a dia 1 de desembre de 2020 i, així mateix, que és major de 18 anys. Per utilitzar els vals de compra, s’ha de fer una compra mínima de 15 € si s’utilitza només un val, o de 30 € si s’utilitzen els dos vals alhora. En el moment del bescanvi del val de compra, el comprador ha de mostrar el seu DNI al comerciant perquè aquest pugui assegurar que coincideix amb el DNI del val de compra. Els vals inclouen de manera informativa la data límit per al seu consum, que és dia 31 de desembre. Si en aquesta primera convocatòria no s’exhaureixen els 800.000 euros que l’Ajuntament de Manacor ha posat a disposició dels ciutadans, la iniciativa es prorrogarà fins a exhaurir el crèdit disponible.

Informació i servei tècnic per als comerços
L’Ajuntament també ha posat a disposició dels establiments o professionals un servei d’atenció i suport tècnic, amb l’objectiu de resoldre totes les peticions, dubtes o incidents que puguin sorgir. Per a qualsevol dubte i informació sobre la campanya, l’Ajuntament ha habilitat els telèfons 662 351 742 i 672 605767, del Departament de Desenvolupament Local, amb un horari d’atenció de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i els dimecres també de 16 h a 20 h.

Back To Top
Search