skip to Main Content

El primer cas de coronavirus a Manacor rebenta el marcador

La web de Cent per Cent ha tancat l’any amb més de 200.000 lectures, 15.000 de les quals corresponen a la notícia que anunciava l’arribada de la Covid-19 a Manacor.

1. L’Hospital de Manacor registra el primer cas de Coronavirus
La notícia, a més, és la més llegida de la història recent de la nostra web, tot superant l’entrevista de Rafel Perelló a l’amo en Josep Bauçà, l’home més vell de Mallorca. (14.958 lectures)

2. Primer mort per coronavirus a l’Hospital de Manacor
Registrada el 25 de març, la víctima era un home de 75 anys i amb patologies prèvies. (4.956 lectures)

3. Entrevista amb Xavier Mesquida
Ha estat la primera de moltes de les converses que hem mantingut durant aquests darrers mesos amb el microbiòleg de l’Hospital de Manacor. “No aconseguirem aturar per complet l’epidèmia”, ens deia llavors, i sembla que va tenir raó. (4.884 lectures)

4. Rafel Perelló entrevista l’amo en Joan Mascaró, de Son Manxo
Segurament l’home més vell de Manacor, que ens explicava les peripècies que hagué de viure la seva família arran de la guerra civil. (1.823 lectures)

5. Neus Moyà, atrapada pel confinament al Perú
Aquesta marratxinera establerta a Petra i amb moltes amistats manacorines ens explicava el calvari de setmanes que visqué per poder tornar del seu viatge al Perú durant el confinament. (1.739 lectures)

6. El temporal Glòria desborda el riuet de Porto Cristo
En traguérem diferents informacions, del temporal, però la que va cridar més l’atenció va ser el vídeo amb el desbordament del riuet. (1.708 lectures)

7. Fins a 10 altes a l’Hospital
També els nostres lectors s’interessen per les bones notícies. En un dia es registraren deu altes per ingressats de Covid-19 a l’Hospital. Va ser dia 8 d’abril. (1.630 lectures)

8. Negres manacorins
La mort de George Floyd als Estats Units ens va fer reflexionar sobre el racisme envers els negres a Manacor. Va quedar palès que encara n’hi ha. (1.552 lectures)

9. Tant és ara com abans
Margalida Galmés i Josep Garí són els impulsors d’aquest compte d’Instagram que ens ajuda a recuperar les paraules més nostres. (1.539 lectures)

10. Jaume Bassa, un científic carrioner a l’avantguarda
Investiga un test ràpid de mitja hora com a alternativa a la PCR, de diagnòstic molt més lent. (1.385 lectures)

Back To Top
Search