skip to Main Content

Emma Terès deixa la direcció de l’Escola de Mallorquí

Emma Terès deixarà de ser la directora de l’Escola de Mallorquí després de nou anys en el càrrec. La filòloga palmesana va arribar per cobrir un permís de maternitat de l’anterior directora, Bel Andreu. Tanmateix, era obvi que la feina de gestió i direcció de l’Escola era difícilment compaginable amb la d’assessoria i dinamització lingüística a l’Ajuntament. Per això ja a la tornada de Bel Andreu es va decidir crear el càrrec de confiança de directora de l’Escola de Mallorquí, que va recaure en la mateixa Emma Terès, la qual ha perdurat en el càrrec tant en temps d’Antoni Pastor com de Catalina Riera, a més de les dues vegades que Miquel Oliver ha estat batle aquests darrers quatre anys.

A banda dels cursos de llengua catalana, durant la direcció de Terès s’han consolidat els cursos monogràfics en divendres, els tallers de danses de figura de Manacor per a infants, les classes de ball de bot, la custòdia de la dansa dels cossiers, els cursos d’història, i també el naixement de la Mulassa com a part indispensable de les reviscolades festes de Sant Jaume.

Hi ha una llista de cinc noms per substituir Terès, entre els quals hi hauria el de la historiadora Margalida Rosselló, que ja va sebstituir Terès en una ocasió.

Back To Top
Search