skip to Main Content

Es presenta la primera Fira Pagesa a Manacor

La fira de setembre es presenta renovada, el món de la pagesia i la cultura popular en seran les icones principals. En aquesta edició s’ha volgut posar en valor per una banda elements de la tradició agrícola i, per l’altra, de la tradició festiva. Això sense oblidar les típiques paradetes d’alimentació i artesania on el producte local n’és el protagonista.

S’hi podran trobar passacarrers amb xeremiers, ball de bot i gegants a més d’una exposició de roba antiga impulsada per l’Escola municipal de mallorquí. També mostres d’eines de conreu, una sínia d’aigua, una era de batre, un hort i un trenet infantil.

Amanda Fernández, tinenta de batle d’Economia i Promoció, convida a assistir a la Fira Pagesa que tendrà lloc a les avingudes de Manacor els dies 19, 20 i 21 de setembre. Dilluns al matí serà el torn del firó que també ocuparà l’Avinguda Mossèn Alcover.

L’organització ha anat a càrrec de l’Àrea d’Economia i Promoció de l’Ajuntament de Manacor i de l’Associació de comerciants i empresaris ‘Ses Avingudes’. També s’ha contat amb la col·laboració del Complex s’Estació on s’ubicarà el pàrking gratuït.

 

Back To Top
Search