Skip to content

“Està més que clar que l’oposició de Porto Cristo la farem nosaltres”

Antònia Llodrà (Manacor, 1973) és esteticista i la número dos d’AIPC. Parlam amb ella sobre el seu nou paper a l’oposició, després d’haver dirigit la regidoria de Cultura i Turisme els darrers quatre anys.

Com encares la temporada? És un bon canvi, no?
És un canvi de tranquil·litat i així l’encaram. Estam a l’espera de veure com el nou govern fa la seva feina. Nosaltres farem oposició i ho tenim molt clar.

Maria Bel Bauçà va dir que farien notar que el PP era el líder de l’oposició. Heu parlat gens?
No ens hem vist ni tampoc n’hem xerrat. Ens vàrem donar un temps per tenir una mica de recés i tornar-nos a posar en marxa. El que està més que clar és que l’oposició de Porto Cristo la farem nosaltres perquè som els que coneixem com funciona.

A Porto Cristo us heu mantengut però a Manacor no. Creus que és un càstig per la moció?
A Manacor esperava uns altres resultats per nosaltres. Les sensacions que tenia era que la gent ens donava suport i al final no ha estat així. He xerrat amb gent d’esquerres i m’han dit que no s’ho prenien com un vot de càstig sinó com una oportunitat que se’ls havia de donar. El poble decideix.

Què en penses del teu relleu a cultura?
Ens vàrem conèixer el dia de la investidura i li vaig dir que estava a la seva disposició pel que necessitàs. De moment encara no ens hem vist però entenc la situació en què es troben ara, tot és nou i és necessari un temps d’adaptació a l’administració.

Quins són els reptes de futur per cultura?
Potenciar el nou Espai d’Arts i Humanitats, una sala molt cèntrica i de la qual Manacor mai havia pogut disposar i també seguir potenciant tot el que és cultura a Manacor: el teatre, la institució, el museu… I una part important també és fer feina amb les associacions perquè n’hi ha moltes que fan molta feina.

De quina feina estàs més orgullosa? T’ha quedat res pendent?
En cultura, dins de Manacor, crec que s’ha notat la feina feta. M’han quedat pendent les visites culturals a Manacor, tot i que els projectes estan fets… També crec que hem fet feina en participació ciutadana, malgrat que petita, amb els primers pressuposts participatius. I en turisme, destacaria l’East Mallorca, un projecte en què ens hem ajuntat cinc municipis del llevant per tal d’estirar el turisme cap a aquesta zona.

Com et sents dins del partit?
Jo em sent molt bé. Tenim el suport de tot el partit i de la gran majoria del poble. Les decisions es prenen de manera assembleària: fa 25 anys que hi som i mentre no em diguin el contrari, jo tenc ganes de continuar.

Back To Top
Search