skip to Main Content

Eva Fernández Trio, la nova proposta jazzística de la promotora Nohihatemps

El trio de jazz actuarà el pròxim 8 de febrer al Teatre de Manacor i presentarà el seu darrer treball “Yo pregunto”, un disc que vol ser un homenatge a poetes com Alejandra Pizarnik, Júlio Cortázar, Alfonsina Storni o Alfonso Costafreda. Les entrades ja es poden adquirir en línia i presencialment al Teatre de Manacor.

Foto: Taller de Músics

La saxofonista i cantant catalana Eva Fernández presentarà el seu nou treball “Yo Pregunto” el pròxim 8 de febrer al Teatre De Manacor a les 19.30 h. Es tracta del seu segon disc, que parteix de la poesia d’artistes com Alfonsina Storni, Alfonso Costafreda, Alejandra Pizarnik o Julio Cortázar, a tall d’homenatge. De fet, l’artista diu a la contraportada del disc que “els poemes que formen el disc van ressonar tan fort quan els vaig llegir que vaig haver de començar a cantar-los”. Acompanyen a Fernández en aquest projecte, els mallorquins Josep Munar a la guitarra, amb qui ha musicat els poemes i el jove bateria Enric Fuster. Fernández i Munar varen fer un any de feina per donar forma a les composicions d’aquest disc partint de la premisa “menys és més” i el resultat és un repertori de vuit cançons que, segons el promotor, Sus Mateu, “tenen molta força tant en disc com en directe”.


El trio ha recorregut el món amb aquest projecte però Mateu remarca que “el primer concert es va fer aquí, l’any 2017 en el Manacor Jazz que vàrem organitzar”. Per ell és com “tancar un cicle, que va començar a Manacor” perquè després d’aquest concert aquest trio ja no es podrà tornar a veure a Mallorca”.
Fernández és una de les joves promeses del jazz, sorgida del Taller de Músics i amb una llarga trajectòria a l’esquena: després d’anys a la Sant Andreu Jazz Band, acompanyà durant quatre anys Joan Chamorro i Andrea Motis per l’any 2015 llançar-se amb el seu primer treball en solitari, “That Darkness”. Sembla doncs que la promotora manacorina Nohihatemps, no atura. El mes de gener serà per Magalí Sare i Sebastià Gris, amb el concert de dia 18. El febrer serà el torn d’Eva Fernández Trio. Les entrades ja es poden adquirir presencialment o en línia al Teatre de Manacor per 10 euros.

Back To Top
Search