Skip to content

Les famílies de l’Associació Tip-Tap donaran el sus a l’encesa de llums de Nadal d’enguany

Els actes previs a les festes de Nadal comencen aquest divendres, dia 2 de desembre, amb la ja tradicional encesa de llums que se celebra a sa Bassa. A les set de l’horabaixa la Banda de Música de Manacor posarà la banda sonora “a un moment que de cada any volem que sigui més especial i volem que reconegui la tasca d’algun manacorí o manacorina o la d’alguna de les entitats i associacions que fan feina la nostre municipi”, explica el regidor de festes, Mateu Juan.

Així les melodies que farà sonar la banda de música durant la seva actuació no seran els únics protagonistes d’aquest acte. Perquè enguany els encarregats de l’encesa simbòlica dels llums de Nadal de Manacor seran les famílies que integren l’Associació Tip-Tap, que formen pares i amics de nins i nines que pateixen alguna discapacitat i que fan feina per resoldre els problemes i les mancances d’aquests nins i nines. Ells seran els encarregats de pitjar l’interruptor que activa la il·luminació nadalenca.

D’aquesta manera i com ja es va fer l’any passat, l’acte d’encesa de llums vol mostrar la il·lusió que saben transmetre els manacorins i les manacorines més joves. Cal recordar que la protagonista de l’encesa de llums de l’any passat va ser la jove gimnasta Maria Vives, que ho va fer en representació dels joves esportistes manacorins. I és que Vives ha estat diverses vegades campiona de Balears i també campiona d’Espanya, entre molts altres títols del seu palmarès.

Back To Top
Search