Skip to content

Félix Rossy i Enrique Oliver arriben a S’Escat

L’Associació Cultural S’Escat ofereix aquest cap de setmana una programació ben interessant amb artistes de primer nivell. El divendres a les 21 h tindrà lloc el concert de “Toni Saigi Trio”, on interpretaran temes propis del pianista i estàndards inclosos en els seus últims discos anomenats “Plisisiplis” i “La Prinsire de la Sal”.
El dissabte a les 20 h, S’Escat rep Félix Rossy Quintet, format pel jove trompetista i compositor Félix Rossy al costat del trombonista Tomeu Garcías, el pianista Toni Saigi, el contrabaixista Joan Garcías i el bateria Andreu Pitarch. El concert té un preu de 12 euros per a no socis i 7 euros per a socis. Blego aventurer, misteriós i amb un so distintiu i fresc presentaran l’últim disc del grup anomenat “Elena Mágica”. També comptaran en aquest concert amb una d’una de les figures actuals més importants dins del panorama del saxofon: Enrique Oliver.
El saxofonista malagueny també donarà una classe magistral el diumenge a les 16h amb un preu de 20 euros per a no socis i 10 euros per a socis. Per a finalitzar el cap de setmana, hi haurà jam session a les 18,30 en els quals participaran aquests grans músics.

Back To Top
Search