Skip to content

“Ja és Nadal al carrer de Ciutat”, un horabaixa de bauxa per viure les festes i fer poble

 

“La idea és recrear el que seria un horabaixa de Nadal entranyable a Manacor” expliquen els comerciants d’aquest dinàmic carrer manacorí. Un horabaixa en família, amb els amics, amb xocolata calenta, amb dues corals, una d’adults i una d’infants, que aniran cantant en diferents punts del carrer, un espectacle de ball organitzat per Total Fit, a la plaça de Sant Jaume, i un gran arbre de Nadal en el qual la gent, amb l’ajuda d’uns elfs, podrà dipositar els seus desitjos amb l’esperança que algun dia es facin realitat.

Aquesta és la proposta dels més de trenta comerciants del carrer Joan Lliteras i la plaça de Sant Jaume, que s’han unit per presentar  aquesta festa que han batejat amb el nom “Ja és Nadal al carrer de Ciutat”. Serà el dissabte 17 de desembre, a partir de les 16:30 i “fins que la gent es cansi, perquè a partir de les vuit els comerços aniran tancant, però els bars continuaran oberts i es podrà accedir a l’aparcament de la plaça de Sant Jaume fins a les 23:00”, explica Jaume Pou, un dels comerciants.

La regidora de Comerç, Maria Bel Bauzá, ha agraït als organitzadors la iniciativa i ha animat els comerciants d’altres zones de la ciutat a què “facin el mateix i que estiguin tan units, perquè aquestes activitats són bones per al comerç, però també ho són per fer poble”.

Back To Top
Search