Skip to content

Set jugadors del Club Scrabble Manacor disputaran el VII Mundial d’Scrabble en Català

Set membres del Club Scrabble Manacor, dos del Club Scrabble Eivissa, un del Club Scrabble Porreres, un del Club Scrabble Palma i un del club Mots i Més a Molins prendran part aquest cap de setmana a la setena edició del Mundial d’Scrabble en Català, que tendrà lloc a la seu de l’antiga companyia Fabra i Coats dissabte tot lo dia i diumenge dematí.

El campionat es disputa en la modalitat clàssica (un contra un) segons el sistema suís (que emparella els jugadors a cada ronda segons els resultats obtinguts a les rondes anteriors). En total, els jugadors disputaran deu rondes en dos dies, sis dissabte i quatre diumenge.

El Club Scrabble Manacor, amb tota seguretat un dels més actius dels Països Catalans ara mateix, hi aportarà fins a set jugadors: Joan Pascual, Mateu Xurí, Maribel Servera, Antoni Riera, Joan Llodrà, Lina Riera i Aina Garcia. De tots ells, només Riera va prendre part a la darrera edició del mundial. Jugadors com Joan Pascual, doble campió de la ManaCup, la competició domèstica del CS Manacor i actual campió del Campionat Ciutat de Manacor; Mateu Matas, Xurí, actual campió de la Duplicada d’Estiu, o Maribel Servera, actual campiona de la Xampions d’Estiu, podran provar el seu potencial davant els millors jugadors del món. El Club Scrabble Porreres, pioner a Mallorca, hi aporta Magdalena Morell, que també va participar ja a la darrera edició del campionat del món. D’altra banda, cal remarcar que Morell és jugadora de les competicions del Club Scrabble Manacor, tot i que manté fitxa a Porreres.

El Club Scrabble Eivissa, pioner d’aquest joc a les Illes Balears hi aportarà dos jugadors, Pau Arranz i Neus Torres, que ja prengueren part a la darrera edició del mundial. Finalment, el Club Scrabble Palma, ara mateix en vies de creació, hi aportaria un jugador també, Carles Llull. Cal dir també que el club de Molins de Rei, Mots i Més a Molins, hi aporta un jugador illenc, resident en aquesta localitat del Principat, Xavier Albons, el qual, a més, ja va resultar ser el millor debutant en la darrera edició del mundial.

Més de 60 participants

Aquesta nova edició del campionat mundial en la modalitat clàssica aspira a ser la més multitudinària mai disputada. De fet, fins ara la participació més nombrosa s’ha xifrat en 58 persones. A menys d’una setmana per a l’inici de la competició, ara mateix hi ha inscrits 61 participants, entre els quals s’hi compten els tres campions mundials que hi ha hagut fins ara, tots tres per partida doble: Miquel Sesè, Josep Ramon Manchado i Marc Vigo. I també jugadors històrics com Josep Maria Martí, Lluís de Yzaguirre o Anna Genís.

 

Back To Top
Search