Skip to content

Jaume Mut pren el relleu de Pep Barceló com a entrenador del Club Esportiu Manacor

El Club ha adduït com a motiu principal de la destitució els polèmics esdeveniments de les darreres setmanes, relacionats sobretot amb la seva defensa pública de Luis Rubiales.

El passat divendres 1 de setembre, el Club Esportiu Manacor i el seu exentrenador Pep Barceló varen compartir un comunicat de premsa en què s’anunciava que “l’entrenador deixa de formar part del cos tècnic de primer equip del club i a partir d’avui no dirigirà al primer equip”. Asseguren que “aquesta decisió ha estat presa de manera conjunta per les dues parts després dels aconteixements [sic] d’aquestes setmanes”.
Els esdeveniments a què fan referència  estan relacionats, sobretot, amb la defensa pública que Barceló feu de Luis Rubiales durant l’assemblea extraordinària de la Reial Federació Espanyola de Futbol. A l’anterior número d’aquesta revista, el mateix exentrenador es retractava de les seves paraules, i declarava que “va ser una equivocació, per part meva, voler prendre partit d’una qüestió quan no tenia les versions d’ambdós costats”.
Poden haver influït en aquesta decisió, també, les declaracions del tècnic que difongué un conegut setmanari manacorí. “Consider que una part del feminisme està exagerant. Demanar la dimissió de Rubiales em pareix una sobreactuació”, es podia llegir en portada.
Malgrat el gust amarg que han deixat aquests darrers fets, el CE Manacor aprofita el comunicat per “agrair profundament a Pep Barceló la seva gran feina, innegable professionalitat, la predisposició que ha tingut durant tot moment i desitjar-li molta sort davant els nous reptes i projectes que venguin tant en l’àmbit professional com en l’àmbit personal”.
Per altra banda, el club no s’ha torbat a anunciar la incorporació del nou entrenador del primer equip, Jaume Mut. Dissabte 9, a les 16.45, a Na Capellera, tendrà lloc el primer partit de la temporada, contra el Portmany, i ja anirà a càrrec del nou tècnic.
Segons el comunicat del CE Manacor, “Jaume Mut fa dos anys va deixar el club de manera voluntària per a emprendre una nova aventura professional i ara torna al club per a començar aquesta nova temporada”.  Desitjam molts d’encerts al nou entrenador i, sobretot, que tengui en compte que el món de l’esport està canviant, i les nostres accions s’han d’avenir amb aquests canvis.
Back To Top
Search