Skip to content

L’Ajuntament reinventa la Fira de Setembre, tot apostant per l’artesania, el producte local i la gastronomia

Els interessats a inscriure’s per participar a la Fira de Setembre poden fer-ho fins dia 11 de setembre, inclòs. Cal presentar una instància general mitjançant la Seu electrònica o al departament de Comerç i Fires de l’Ajuntament. S’ha habilitat el telèfon 662350187 per a consultes.

La Fira de Setembre de Manacor està a punt de fer un retorn triomfal a la ciutat el proper diumenge 17 de setembre. Enguany, aquesta celebraci es presenta amb una proposta renovada que respon a una combinació de les peticions dels comerciants i la una visió de canvi plantejada pel nou equip de govern. Júlia Acosta, delegada de Fires de l’Ajuntament, ha destacat els canvis que s’hi han incorporat:  “La proposta d’enguany incorpora canvis que són fruit de les inquietuds i les demandes dels comerciants locals”, ha destacat. “En els últims anys, la Fira de Setembre ha crescut fins a convertir-se en un enorme mercat, i molts ciutadans anhelaven una oferta més especialitzada”, ha afegit la delegada de Fires. En aquest sentit, s’ha dut a terme una minuciosa reestructuració amb l’objectiu fonamental d’atorgar prioritat a l’artesania, als productes locals i a la gastronomia, amb l’objectiu de brindar als visitants una experiència autèntica i única.
La Fira de Setembre de Manacor se celebrarà el proper diumenge 17 de setembre de 2023, des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre, i tendrà lloc a de tres llocs emblemàtics de la ciutat: la plaça de sa Mora, el carrer Lleó XIII, que esdevindrà l’epicentre de l’artesania i dels productes locals, i la plaça de Sant Jaume. Les parades d’artesans oferiran una àmplia gamma de productes únics i creatius.
La plaça de sa Mora es convertirà en el lloc de trobada per als amants de la gastronomia, amb una selecció de plats locals i tradicionals que satisfaran el paladar dels visitants.
Els assistents a la Fira de Setembre també podran gaudir d’animació de carrer que omplirà d’alegria el matí. Els més petits de la casa tindran el seu propi espai especial a la plaça de Sant Jaume, on es muntaran jocs infantils perquè els nens puguin passar un dia ple de diversió i entreteniment.
L’horabaixa, a partir de les 17.30 hores, la plaça de sa Mora es transformarà en una pista de ball de swing, on tots els afeccionats a la música i el ball podran gaudir d’una ballada al carrer.
Un altre moment destacat de la fira serà el dissabte vespre, coincidint amb un concert benèfic en favor de l’Associació ELA Balears, on es disposaran parades de menjar que seran muntades per AMIPAS de centres educatius, així com bars i restaurants del municipi. Aquesta iniciativa té com a objectiu enriquir l’oferta gastronòmica i promoure l’associacionisme local. Les tapes estaran disponibles a un preu popular de 2,5 euros, i els fons recaptats a la barra de begudes del concert es destinaran a l’Associació ELA Balears.
Back To Top
Search