skip to Main Content

Jaume Mut se’n va a l’Alabès

El passat dimarts el CE Manacor emetia un comunicat en el qual afirmava que “l’entrenador del primer equip del club, Jaume Mut, es desvincula de manera voluntària d’aquest per el que queda de temporada”.
I és que el mític entrenador manacorí, va comunicar a la directiva i a tota la plantilla la seva decisió de partir per tal d’emprendre una nova aventura exercint, a partir d’ara, com a segon entrenador del Deportivo Alavés SAD, equip de futbol de Vitòria-Gasteiz que milita a la primera divisió de la lliga espanyola.
L’Esportiu Alabès informava també aquesta setmana que ha triat a Julio Velázquez perquè prengui les regnes de l’equip vitorià fins al final de la present temporada en substitució de José Luis Mendilibar, que va ser destituït aquest dilluns i Velázquez ha volgut que Mut l’acompanyi en aquesta nova etapa.
Des de la directiva del CE Manacor “agraeixen especialment la tasca de l’entrenador Jaume Mut aquests dos anys, en els quals s’ha aconseguit l’objectiu prioritari del club de tornar a ser uns dels referents dintre del futbol balear i lluitar per les primeres posicions de la taula de classificació”.
Així mateix, el club manacorí informa que properament informarà sobre la composició definitiva de l’equip tècnic del primer equip fins a finals de temporada.

Back To Top
Search