Skip to content

Joan G. Parera: “Sempre m’he considerat d’esquerres”

[pullquote] Joan G. Parera Muñoz (Manacor, 1985) serà el substitut d’Amanda Fernández a l’Ajuntament de Manacor pel PSOE. Parlam amb ell de les seves il·lusions en aquesta nova etapa de la seva vida.
[/pullquote]

Anaves de número quatre, per tant, sabent que podies ser regidor…
Sí, sí, n’era perfectament conscient.

Com neix el teu interès per la política?
Deu fer més de quatre anys, ja havia vist na Núria per enmig i en parlàvem de manera informal. Més endavant vaig conèixer na Marga Sureda, que em va explicar detingudament què feia l’agrupació, el que representava… I vaig pensar que m’agradaria aportar-hi qualque cosa. Ens trobàrem aquí mateix (Mig i mig) i vaig conèixer n’Amanda. Vaig pensar que amb aquesta gent hi podia fer feina, perquè representen el que jo pens.

Ideològicament com et defineixes?
Jo som d’esquerres. A ca nostra sempre hem estat bastant socialistes. Pel que he estudiat, i per la feina que tenc em consider d’esquerres.

En quines àrees creus que pots aportar més?
Si ja et dediques a aquests sectors més socials tens molt clar el que vas a defensar, quins són els teus ideals. M’interessen els serveis socials, que és on sempre m’he mogut a nivell professional, però també la part d’educació o la de joventut, perquè la meva disciplina també hi està estretament relacionada: absentisme escolar, prevenció de consum de drogues…

Gosaries valorar com està el departament de serveis socials de l’Ajuntament?
Acab d’arribar i donar una opinió d’una cosa que desconec seria injust. En haver-ho tocat amb les mans ja ho valoraré en la justa mesura. No trobaria correcte fer-ho ara.

Quines expectatives se t’obren, amb aquest càrrec?
Per a mi és una cosa molt nova. Una cosa és veure-ho de defora i l’altre és ser dedins. Em fa ganes prolongar-ho, si la cosa m’agrada. Afront aquesta etapa amb molta d’il·lusió i ganes de fer feina per poder aportar alguna cosa a la vida municipal de Manacor.

Back To Top
Search